RSS

Arsip Kategori: Satoshi Ohno

hora! kore wa saikou no riidaa

yasashii no hito no namae wa OHNO SATOSHI

Bener deh hari ini. Boring me extremely -_-
coba yaa, gak kemana-mana, pengen liatin arashi tp udah bosen soalnya keseringan ditonton (-red : tiap jam gue pantengin tuh lappy ngeliatin omom suppa kakkoi itu >m<), trus no friend accompany me AT ALL. Isn’t it make you boring if you were me ne? 😄
ok! Prolognya kepanjangan!!
mau cerita ahh, hari ini si hati lagi berpaling dr sho-chan ke oh-chan. Aaaa~ doushiyo minna? I don’t wanna cheating him but Oh-chan make my heart dokidoki >m<
td abis liat forum InA dgn judul  “watashitachi no yasashii riidaa”, ini thread di forumnya oh-chan yg belum buka aja udah bikin gue dokidoki #yamete! It’s exaggerated!
di thread itu di jelasin gimana si oh-chan baiknya sm fans, sm kouhainya, sm sesama membaa, dan td yg bikin gue semakin seneng liat ini laki-laki *gue nontonnya terlalu telat*:

On 24 hour terebi jikan (2004) => WHEN HE TEACHED DANCING A HANDICAP PEOPLE WHO UNABLE TO HEAR A.K.A DEAF PEOPLE.

Sumpayaa abis liat ini part, hampir nangis gue!!
bayangin deh gimana susahnya ngajarin orang tuna rungu buat nge-dance!! Dan oh-chan ngebuktiin kalo dia bisa, bisa bikin mereka nge-dance “kimi no tame ni boku ga iru – arashi” yg menurut gue, itu dance lumayan cukup sulit buat orang2 amatir *nunjuk diri sendiri*
tp krn oh-chan emg pengen bener2 bikin mereka bisa, oh-chan ngajarin mereka with his kind-hearted dan disitu dia bener2 ngebaur *gak sm sekali nunjukkin “ini loh gue!! Ohno Satoshi, leader Arashi boyband terkenal itu!!” sama sekali dia gak nunjukkin sikap kyk gitu. HE IS SO HUMBLE!!
I’m asking you all!! Who doesn’t loving people like him in this case? Is there? if yes, your kind hearted doubtly!!
soushite.. riidaa~ ngasih mereka tiket nonton konser arashi.. => kurang baik gimana lg coba ini laki-laki 😄
daaaaannnnn saat  mereka nonton, riidaa sempet ngeliat mereka dan greeting them with his waving hand. Haaaahhh~ pengennya >m<
dan gue jg pernah liat riidaa nunjuk fansnya *cewek* di konser dan itu cewek jejingkrakan kesenengan dan dibalas sm senyum dr hatinya riidaa. Ya Alloh jija makin pengen nonton konser mereka >m<
ada satu lg, suatu hari sho-chan ngeliat jeans yg dipake riidaa dan nanya “nee oh-chan, jeans itu beli dimana?” dan dijawab riidaa “kamu suka sho-chan?” dan besoknya dia bawain 1 jeans kyk punya dia dengan ukurannya sho-chan. YABAI! Ini orang bikin melting cm dengerin ceritanya aja >m<
yaa biarpun baiknya oh-chan kyk gitu, gue tetep udah nge-HATI sm Sho-chan. HE IS THE ONLY ONE and never change! 😄

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada November 28, 2011 in Satoshi Ohno

 

大野智の誕生日

my satoshi

November, 26th 2011
Is it your birthday, satoshi-chan?
Aaaa~ yokatta!! 😄
Unnn~ I don’t care you know or not about this, but I want to expressing my statement birthday for you
*but i wish you read this >m<

Nee riidaa~
Happy 31st birthday
I don’t think you are as old as today, I don’t think today you’ve aged 31 years old but I don’t care about the number of your age. For me, you always be my botchan even if you should be my aniki 😄

Riidaa~ Happy birthday
I pray
May God gives all the best for you
May your steps more mature than yesterday
May God creating your future always better than now
May God give a mate who will lead you to the goodness
I pray God understand my willing for your birthday
Amiiiinnn..

Riidaa~
I hope you
always take care about arashi
always maintain arashi forever
always be our Riidaa today, tomorrow, next month, next year, 10 years  later, 20 years later, 50 years later, and so on.

Riidaa~
like Jun-kun’s said in waku waku gakuen 5 month ago :
At the time of debut, I didn’t really know how to interact with riidaa. In fact, there were times I didn’t really know what to do.  Ever since that time, riida has been very kind and he accepts everything and anything. Even when we get discouraged, you still act calm and listen to us. So I think arashi is arashi today, it’s because of you
I really surprising Jun-kun said thing like this, before I heard this I think you always keep quite whatever happened about arashi *LOL gomenna 😄
but now I know you’re the real leader of arashi
I know you manage arashi with your own way
you’re so flexible and look so leisurely 😄
maybe you look unlike the real leader
but you prove about your leadership ability, you can bring arashi up to 12 years
and this fact proves you are our real leader
ARASHI TODAY IS BECAUSE OF YOU
hey riidaa, arigatou gozaimasuta ^_^

Riidaa~
Keep calm and never say you can’t doing anything because you’ve doing anything for arashi, for arashi’s fans
keep smiling riidaa! because everything is so meaningful ^^
keep always be arashi’s leader until the end of time
keep charming and keep young although you’ve aged 31 years old

RIDAAAA~ HAPPY BIRTHDAY

Azizah T. Wulandari

 
Tinggalkan komentar

Ditulis oleh pada November 25, 2011 in Satoshi Ohno